Нове

39-річна Вікторія Варлей прокоментувала чутки про вагітність

Українська актриса та учасниця реаліті-шоу “Холостяк-12” – Вікторія Варлей, очікуючи свого першого малюка, поділилася щасливою звісткою зі своїми прихильниками на сторінці в Instagram. 39-річна зірка опублікувала відео, на якому хизується своїм округлим животиком.

“Дякую всім підписникам, хто не помічав усі мої плюс 20 кілограмів. Ви – мої кращі!” – коротко підписала своє фото Варлей, у якому вона радісно посміхається.

Важливо зазначити, що минулого року Вікторія Варлей розповіла про драматичні новини в 32 роки, у момент яких була змушена прийняти рішення про аборт. Вагітність настала несподівано, але артистка хотіла залишити дитину. Але препарати, які приймав її тодішній партнер, серйозно загрожували здоров’ю майбутнього малюка, тому лікарі настоювали на операції, аргументуючи це тим, що дитина не мала шансів на виживання навіть до народження.

У січні 2023 року Вікторія Варлей оголосила про своє одруження. Актриса пояснила, що її обранець – людина, яка уникає публічного життя. Її чоловік, якому вона просто називається Петро, є бізнесменом. За походженням він – росіянин, але вже 31 рік проживає у Нью-Йорку, де і познайомився з Варлей. Крім цього, актриса зауважила, що її чоловік з першого дня повної ескалації конфлікту підтримує Україну та активно допомагає Збройним Силам України.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Varley 🇺🇦 (@viktoriavarley)

Нове

Популярне