Нове

Смачні шоколадні булочки

Приготування шоколадних булочок – це чудовий спосіб зробити ранок або чаювання більш насиченим та ароматним. Цей рецепт дуже легкий у приготуванні та неймовірно ніжний. Спробуйте приготувати булочки за нашим рецептом.

Інгредієнти:

  • Борошно — 300 г
  • Розпушувач — 2 ч. л
  • Сода — 1 ч. л
  • Сіль — 1/2 ч. л
  • Цукор — 2 ст. л
  • Вершкове масло — 75 г
  • Холодне молоко — 150 мл
  • Гіркий шоколад (60%) — 100 г
  • Яйце — 1 шт

Приготування:

Розігріваємо духовку до 210° C, покриваємо лист для запікання папером для випічки. У великій мисці змішуємо борошно з розпушувачем, содою, сіллю та цукром. Руками розтираємо вершкове масло у суміші. Додаємо молоко й замішуємо тісто. Розкочуємо тісто на дошці, припорошеній борошном, в прямокутник товщиною 3 мм. Розрізаємо прямокутник на 12 рівних частин і на кожну кладемо шматочки шоколаду (чим більше, тим краще). Завернемо шоколад у тісто й трохи притискаємо по краях, щоб закріпити. Перекладаємо булочки на лист для запікання і кожну змащуємо збитим яйцем. Випікаємо 15–20 хвилин до золотистої корочки.

Нове

Популярне