Приготування креветок у часниковому соусі – це чудовий спосіб насолодитися багатим смаком морепродуктів. Цей рецепт не лише надасть вашій страві більше смаку, а й стане прекрасним варіантом для швидкого та смачного обіду.
Інгредієнти:
- Креветки очищені – 500 г
- Часник – 2 зубчики
- Мелений червоний перець – 1 щіпка
- Білий винний оцет – 0,3 стакана
- Свіжа петрушка – 50 г
- Сіль, перець – на свій смак
Приготування:
Розігріваємо велику сковорідку. Додаємо дрібно нарізаний часник та червоний перець і смажимо близько 3-4 хвилин. Очищені креветки, сіль та перець відправляємо у каструлю й варимо від 2 до 3 хвилин. Дістаємо креветки з каструлі та відкладаємо в сторону. Додаємо до просмаженого часнику в сковорідку оцет та лимонний сік і доводимо до кипіння. Перекладаємо креветки в сковорідку, додаємо нарізану петрушку. Добре перемішуємо та додаємо сіль та перець на свій смак.