Кабачки – це відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв. З них можна приготувати смачні закуски, гарніри, а також незвичайні запіканки. Цей рецепт із кабачків, помідорів та сиру не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт
- Пшеничне борошно – 160 г
- Куряче яйце – 3 шт
- Розпушувач – 1,5 ч. л
- Помідори – 4 шт
- Твердий сир – 100 г
- Часник – 2 зубчики
- Зелень – на свій смак
- Сіль, перець – на свій смак
- Рослинна олія – 3 ст. л
Приготування:
Очищений кабачок натираємо на дрібній терці. Якщо з кабачка виділилося багато зайвої вологи, краще її відцідити. До натертого кабачка додаємо нарізану зелень, яйця, сіль, перець і часник. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до кабачкової маси. Форму для випікання змащуємо рослинною олією і викладаємо підготовлене тісто. Помідори нарізаємо кружечками та викладаємо зверху на тісто. Відправляємо запіканку у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Посипаємо за 10 хвилин до готовності тертим сиром.