Нове

Гросу показала прихильникам власну еволюцію, довжиною в 6 років

Співачка Аліна Гросу вирішила продемонструвати свою еволюцію протягом останніх 6 років. Шляхом порівняння фотосесій та образів з кліпів, вона представила свій вигляд з 2018 до 2023 року.

Аліна завжди була відкритою для експериментів зі своїм зовнішнім виглядом, часто експериментуючи з кольором волосся та яскравими образами. Вона показала різноманітні образи з фотосесій та відеоробіт, де презентувала різні стилі.

Зміни у вигляді Аліни Гросу включають не лише експерименти з образами, але й перехід від темного відтінку волосся до білявки, а згодом до рудого. Хоча вона спробувала новий колір, пізніше повернулася до свого звичайного вигляду.

Крім зовнішньої трансформації, цікавість фанатів Аліни Гросу також викликає її особисте життя, яке вона тримає в секреті. Артистка зазнала розчарувань у відносинах, починаючи з розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим, та подальшим розлученням із російським актором Романом Полянським.

Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Аліна переїхала до США, де знайшла нового партнера. Інтрига навколо його особи ще лише збільшується, оскільки співачка утримує від громадськості деталі відносин. Проте, вона представила новий кліп “Сумую”, в якому знявся її новий коханий. Поки співачка планує не розкривати подробиці їх відносин.

Нове

Популярне