Нове

Ексдружина Потапа розповіла, чи справді їх син ігнорує батька

Ексдружина репера та продюсера Потапа, Ірина Горова, вперше висловила свою думку на тему того, чи справді їхній 15-річний син Андрій ігнорує свого зіркового батька.

Нещодавнє інтерв’ю хлопця, в якому він двічі не згадав про батька, спонукало шанувальників Потапа до роздумів. Однак Горова відразу спростувала поширені чутки. Вона підкреслила, що між її сином та батьком немає ніякої відчуженості:

“Це не ігнорування. Це просто випадковість. Вони мають чудові відносини, і це не більше, ніж вигадана новина. Насправді вони спілкуються дуже активно, підтримують один одного”, – розповіла Горова у програмі “Ранок у великому місті”.

За словами продюсерки, Андрій планує провести новорічні свята разом з Потапом, хоча конкретного місця святкування вона не уточнила. На запитання, чи це буде Київ, чи за кордоном, Горова відповіла лаконічно: “Ні, не в Києві”.

Нагадаємо, нещодавно Потап повернувся до України після поїздки за кордон, поділившись селфі з сином Андрієм, який залишався вдома у Києві. Також репер розповів, з ким планує зустріти Новий рік.

Нове

Популярне