Куряча печінка в сметанному соусі – це прекрасний спосіб насолодитися смаком домашніх страв та додати різноманіття до щоденного меню. Цей рецепт легкий у приготуванні та дуже корисний. Спробуйте приготувати цю курячу печінку і ви не будете готувати цю страву за іншим рецептом.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки
- 2 цибулі
- 2 моркви
- 50 г сметани
- 150 мл води
Приготування:
Смажимо цибулю та моркву до напівготовності. Потім додаємо курячу печінку і смажимо разом з цибулею та морквою приблизно 10 хвилин. Додаємо дві ложки сметани, перемішуємо, додаємо улюблені спеції та сіль. Заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно 10 хвилин. Смачного!