Нове

Куряча печінка в сметанному соусі

Куряча печінка в сметанному соусі – це прекрасний спосіб насолодитися смаком домашніх страв та додати різноманіття до щоденного меню. Цей рецепт легкий у приготуванні та дуже корисний. Спробуйте приготувати цю курячу печінку і ви не будете готувати цю страву за іншим рецептом.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 цибулі
  • 2 моркви
  • 50 г сметани
  • 150 мл води

Приготування:

Смажимо цибулю та моркву до напівготовності. Потім додаємо курячу печінку і смажимо разом з цибулею та морквою приблизно 10 хвилин. Додаємо дві ложки сметани, перемішуємо, додаємо улюблені спеції та сіль. Заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно 10 хвилин. Смачного!

Нове

Популярне