Цей рецепт – чудовий варіант десерту до чаю або кави. Простота приготування роблять рулет ідеальним вибором для десерту в ті дні, коли бажається чогось особливого, але немає часу на складні приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Яйце – 3 шт
- Цукор – 5 ст. л
- Сіль
- Сухе молоко – 5 ст. л
- Борошно – 5 ст. л
Для крему:
- Варене згущене молоко – 1 банка
- Банан – 1-2 шт
Приготування:
Яйця збиваємо міксером до піни. Додаємо до яєць цукор і сіль, ще раз ретельно збиваємо. До отриманої яєчної маси додаємо сухе молоко, борошно і соду. Тісто повинно мати консистенцію, схожу на тісто для млинців. Виливаємо отримане тісто на лист, покритий папером для випічки, тоненьким шаром і розподіляємо все рівномірно. Випікаємо у духовці, розігрітій до 180 °C 5-7 хвилин. На гарячий корж викладаємо тонким шаром варене згущене молоко, кладемо очищений банан і швидко скручуємо в рулет. Зверху посипаємо цукровою пудрою.