Тарт з грушею — це неймовірний десерт, який готується не тільки швидко, але й дуже просто. Легке слоєне тісто, ніжний смак рикоти та солодкий аромат груші створить справжню симфонію смаку для будь-якої події. Спробуйте приготувати цей тарт, і ви більше ніколи не захочете інших десертів.
Інгредієнти:
- Груша – 2-3 шт
- Яйце – 2 шт
- Цукор – 60 г
- Ванільний цукор – 1 пакетик (7 г)
- Рикота – 250 г
- Слоєне тісто – 200 г
- Горіхи – 70 г
Приготування:
Тісто розкочуємо в пласт, викладаємо у форму діаметром 23-25 см. Очищуємо груші та нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо кружечки груші на підготовлену основу. У глибокій мисці змішуємо яйця, рикоту, цукор, ванільний цукор. Виливаємо цю масу зверху на груші. Горіхи подрібнюємо та посипаємо зверху. Відправляємо наш тарт у розігріту духовку до 190° на 30-35 хвилин.