Нове

Настя Каменських не відповіла, чи планує співати російською

Участь у шоу “Пекельні борошна” стала приводом для української співачки Насті Каменських висловити свою позицію стосовно своїх пісень російською мовою. Гостя шоу відмовилась відповідати на запитання про мову, якою виконує пісні. Водночас співачка наголосила на багатстві україномовних творів у своєму репертуарі.

Ведучий, Євген Клопотенко, висловив замішання стосовно відмови Каменських виконувати пісні російською, які були анонсовані раніше. Під час співбесіди вона підкреслила, що не планує створювати нові композиції російською мовою, і її концертна програма вже другий рік базується на українськомовному репертуарі.

Каменських відмовилася давати пряму відповідь на питання про виконання пісень російською, зауваживши, що має величезну кількість україномовних пісень. Вона підкреслила, що у своєму арсеналі має численні хіти, перекладені на українську, які, за її словами, добре звучать.

Також співачка зауважила, що українськомовний матеріал є її пріоритетом і підкреслила, що під час своїх виступів за кордоном вона співає виключно українською мовою. Клопотенко відповіді на своє запитання від співачки так і не отримав.

Нове

Популярне