Цей рецепт стане для вас відмінним додатком до будь-якого заходу або вечірки. Його ніжний смак, легкість приготування та дивовижний вигляд, зроблять ваш стіл особливим. Завдяки легкості приготування, ви зможете швидко та просто здивувати своїх гостей смачним десертом.
Інгредієнти:
- М’який сир – 180 г
- Лимонний сік – 1 ч. л
- Цукрова пудра – 2 ст. л
- Збиті вершки 33% – 180 г
- Ваніль – 1/4 ч. л
- Консервована вишня – на свій смак
- Шоколадна стружка – для прикраси
Приготування:
Змішуємо сир з лимонним соком і цукровою пудрою. Після цього охолоджені вершки змішуємо з ваніллю до стійких бортиків. За допомогою лопатки обережно поєднуємо вершки з сирною масою, намагаючись зберегти максимальну кількість повітря. Розподіляємо дип в будь-якій відповідній формі та вирівнюємо. Викладаємо зверху на десерт консервовану вишню та присипаємо все шоколадною стружкою.