Нове

Смачні та соковиті мушлі з шинкою та сиром

Мушлі з шинкою та сиром – це справжній шедевр смаку та простоти в приготуванні. Спробуйте його приготувати та насолодіться вишуканим поєднанням смаків.

Інгредієнти:

  • Морські ракові мушлі – 1 пачка
  • Цибуля – 1 шт
  • Рикота – 250 г
  • Шинка – 200 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Шпинат – 50 г
  • Рослинна олія – для смаження
  • Томатний соус – 100 мл
  • Сир моцарела – 100 г
  • Сіль/перець – на свій смак

Приготування:

Пасеруємо дрібно нарізану цибулю з шинкою до золотистості. Натираємо часник. Додаємо сир (рикоту), солимо, перчимо, кидаємо шпинат і через пів хвилини знімаємо з вогню. Ракові пастки відварюємо у підсоленій воді на хвилину менше, ніж вказано на упаковуванні. На дно форми кладемо томатний соус (найкраще взяти часниковий/італійські трави). Ракові пастки фаршируємо начинкою та вкладаємо на шар соусу. Посипаємо сиром і відправляємо у духовку на 10 хвилин при 220 градусах. Насолоджуємось найсмачнішою вечерею разом із рідними.

Нове

Популярне