Нове

«Паном На замітку»: Як новорічних страв надати новизни без особливих зусиль і витрат


Що приготувати до Нового року за місяць до святкування хвилює всіх господинь. Традиційні салати виходять з моди вже тому, що вони перейшли в повсякденне меню. А хочеться в святковий вечір чогось вишуканого. І хоч це свято відносять до сімейного, альо найчастіше вечір відзначають у колі близьких родичів, а іноді і друзів. Ось і хочеться похвалитися своїми здібностями та вміннями готувати. Про це повідомляє «24 канал».

Щоб довго не думати і не витрачати зайвих грошей, фахівці рекомендують до тих страв, які увійшли в звичні додати кілька нових інгредієнтів, або замінити, щоб додати страві новий смак. Так, наприклад, фаршировані яйця з сіром брі. Готувати легко і просто. Або прекрасним доповненням до святкового столу буде паштет з тунця з оливками. У традиційному салат «шуба» можна замінити оселедець на печену скумбрію і набагато змінити кулі. А вісь замість м яса кулінари пропонують запекти коропа з фенхелем.

Але що робити з традиційним олів’є, без якого, здається, і новий рік не настане. А його можна залишити на обід 1 січня. Свято святого, а їсти хочеться завжди. Альо якщо в ньому маринований огірок замінити на свіже або трошки додати, це додасть страві взбадривающий смак і нагадає, що зима не вічна.

Нове

Популярне