Нове

Вперше за довгий час Дмитро Дікусар вийшов на зв’язок й зізнався, чи досі перебуває на фронті

Днями, відомому танцівнику Дмитру Дікусару виповнилося 38 років. З нагоди свята знаменитість з’явився в ефірі “Сніданку з 1+1” і розповів, де зараз перебуває.

“Перша офіційна відпустка. Триватиме вона 15 діб. Маю трішки підправити здоров’я. Це травмування, яке заважає мені працювати, заважає мені бути ефективним” – зазначив захисник.

Тож, як відомо, з перших днів війни Дмитро доєднався до лав Збройних сил України й досі захищає свій край на передовій. На фронті не обійшлося без поранень. Тож, зараз хореограф потребує лікування. Він вирішив піти у відпустку на 15 днів, проте, не впевнений, що зможе перебувати у тилу так довго. Він прагне якнайшвидше повернутися до побратимів і знову стати на захист України.

Дмитро Дікусар також звернувся до прихильників. Він попросив, аби цивільні у тилу доброзичливо ставилися до військових, адже, для них це дуже важливо.

“Привітайтесь або усміхніться. Я давно усвідомив, що без помочі звичайних цивільних, ми б давно програли. Просто не втомлюйтесь і бережіть себе. Без вас нам кінець” – прокоментував знаменитий хореограф.

Нове

Популярне