Нове

Тренди осіннього манікюру 2023 року: ідеї дизайну, актуальні кольори, велика добірка на будь-який смак

У цій статті я зібрала найактуальніші забарвлення та тренди манікюру цієї осені. Сподіваюся ця стаття стане для багатьох натхненням навести красу на своїх нігтиках.

Різноколірні нігті

Рожево-зелено-блакитний варіант може і не так поганий, але восени виглядатиме неорганічно. А ось манікюр в осінніх фарбах, та ще й поєднаних між собою – ідеальний варіант.

Можна розташувати кольори в порядку від світлішого до темного (за умови дотримання однієї кольорової гами).

Або у випадковому порядку.

Нафарбувати кожен ніготь новим кольором або використовувати всього 2-3 особистий вибір кожної.

Дуже ніжно та красиво виглядають нігті різних кольорів у нюдовій гамі.

Матовий фініш – це теж тренд цієї осені. В даному випадку тренди можна поєднати і отримати такий ультрамодний і красивий манікюр.

До речі, різноманітність можна додати ще й таким чином. Використовувати на обох руках один колір, але на одній зробити глянцевий фініш, а на іншій матовий.

Готика

Зрозуміло, що трендів взагалі не обов’язково дотримуватись і думаю більшість із нас ними цікавиться просто з допитливості та для натхнення (а не для сліпого слідування). Але кумедно, що недавно було актуально все в стилі Барбі і ось на зміну прийшла протилежність – готика. Майбутній Хелловін на це вплинув чи швидка прем’єра нового сезону серіалу Венздей, – не знаю. Але на модних показах осінь-зима часто мелькав манікюр з готичним дизайном.

Але оскільки ми живемо не на подіумі, а в реальному житті, то рекомендую звернути увагу на більш носибельні варіанти.

Наприклад, благородний класичний чорний із глянцевим фінішем. Він завжди виглядає стильно.

І похмурі (але не надто) дизайни “біля” готичної тематики.

У стилі мінімалізму.

З абстрактними малюнками на чорному тлі.

Ну а якщо вже зважилися на експерименти і є бажання долучитися до готичної моди, то еталонним варіантом стане гостра форма нігтів та сміливі дизайни. Такий манікюр ще називають відьомський (без негативного підтексту, звичайно)

Малюнок із зміями дуже часто зустрічається в цій категорії.

Омбре

Років 10 тому омбре був дуже модним, але потім пішов у небуття. Цієї осені такий дизайн знову актуальний. Отже, якщо любите плавні переходи кольору, саме час.

Можна зробити манікюр, як із яскравими кольорами.

Так і в нюдовій гамі. Наприклад, “під френч”.

Або просто у ніжних відтінках.

Осінні дизайни

Тренд із розряду неминучості. Навіть не важливо, наскільки сезонна тематика актуальна, люди все одно робитимуть її на нігтях (що сказати, мають повне право).

З плюсів – чепурно, піднімає настрій.

З мінусів – не надто універсально.

Але можна обійтися мінімалістичними та тонкими осінніми натяками. Наприклад, намалювати тонкі гілочки на парі нігтів (і таке інше).

Або зміксувати осінню тематику та абстракцію. Такий манікюр ще й виглядає сучасніше.

Або знову ж таки, обійтися, мінімум дизайну на однотонному покритті.

Анімалістичний

Забарвлення від жирафа до леопарда. До речі більшість таких принтів буквально зіткані з осінніх фарб (коричневий, жовтий), і від цього восени виглядають ще доречніше і приємніше для ока.

Відтінки

З актуальних однотонних відтінків варто відзначити всі відтінки червоної гами. Від винно-червоного (чорно-червоного) до класичного червоного.

Плюс приглушений темно-синій. Цей відтінок виглядає у хорошому сенсі дорого.

Нове

Популярне