Апетитна рибка з соусом бешамель – це швидкий спосіб смачно та ситно нагодувати всю родину.
Готується все дуже просто, ну а результат перевершить усі ваші очікування. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком неймовірного тандему соусу та минтаю.
Інгредієнти:
- Минтай (брикети) – 4 шт
- Часник – 3 зубчики
- Масло вершкове – 40 г
- Борошно – 1 ст. ложка
- Молоко – 150-200 мл
- Приправа часникова
- Мускатний горіх
- Кріп – 1 маленький пучок
- Кукурудза консервована (для прикраси)
- Сіль
- Перець
Приготування:
Дрібно нарізаємо часник і обсмажуємо на вершковому маслі, додавши борошно. Буквально через хвилину тонким струмком вливаємо молоко і перемішуємо. Додаємо за смаком часникову приправу, сіль, перець та мускатний горіх. На повільному вогні уварюємо до бажаної консистенції, знімаємо з вогню та додаємо дрібно нарізаний кріп.
На розігріту сковороду відправляємо шматочок вершкового масла та обсмажуємо заморожений минтай з одного боку. Як тільки рибка підрум’яниться, перевертаємо та заливаємо брикети приготованим соусом. Після закипання соусу прогріваємо ще 4 хвилини і знімаємо з вогню. Рибу з соусом викладаємо на тарілку, прикрашаємо зернами кукурудзи та подаємо до столу.