Нове

Міла Нітіч зізналася про стосунки з аб’юзером

Відома українська виконавиця Міла Нітіч на початку російського нападу поїхала у Польщу. Там зірка почала налагоджувати своє життя й думала, що знайшла своє кохання. Проте, чоловік, з яким співачка почала будувати стосунки, виявився аб’юзером та алкоезалежним. Він всіляко ображав її і влаштовував скандали. Він злісно кричав співачці, щоб вона “йшла туди, звідки прийшла”.

Якийсь час співачка терпіла і не знала, що їй робити. Вона вірила, що її коханий зміниться. Проте, зрозумівши, що цього не станеться, зірка пішла від нього.

Проте, аб’юзер так просто не відпустив співачку від себе. Це все супроводжувалося скандалами, а коли він зрозумів, що вона насправді йде, вирішив забрати дорогу автівку, яку їй подарував.

“І я в кінцевому результаті йому просто подивилась в очі, кажу: “Так ти подарував чи ні?” Бо вона була оформлена на мене. А він каже: “Я що, дурень тобі подарувати машину за 100 тисяч доларів? Міл, я тобі просто дав її покататись” – зізналася співачка.

Зараз вона дуже рада, що зуміла вчасно розібратися у цих стосунках і завершити їх. Вона радить усім жінкам не терпіти погане відношення до себе.

“Я хочу зараз реально сказати для всіх жінок, послухайте, якщо ви перебуваєте у стосунках з аб’юзером, забудьте про те, що він колись зміниться” – зазначила знаменитість.

 

Нове

Популярне