Нове

Анна Трінчер вперше заговорила про кризу в стосунках з чоловіком

24 вересня минулого року українська співачка Анна Трінчер та відомий блогер Олександр Волошин узаконили свої відносини. Гучного весілля не було, але привітати молодят прийшли найрідніші. Фоловери теж раділи за улюблених знаменитостей, а ті, своєю чергою, засипали прихильників спільними щасливими фотознімками.

Вперше, за рік після шлюбу співачка зізналася, що зараз вони з коханим переживають не найкращі часи. Приховувати цього вона не хоче, адже завжди була і буде щирою з людьми, які її люблять.

Знаменитість зізнається, що вони з чоловіком відвідують психотерапевта. Якийсь час вони навіть пробували не жити разом. Проте, від цього стало тільки гірше. Період, який подружжя переживає зараз, зірка називає переходом від закоханості до справжнього кохання.

“Перші два з половиною – три роки завжди настає криза: коли пропадає закоханість і починається період дуже дорослого, свідомого і глибокого кохання. І в момент, коли не грають гормони, здається, що щось не так, як раніше” – зазначає музикантка.

Зірка зізнається, що навіть попри кризу, вони з коханим добре проводять час разом. Вони багато розмовляють і проводять чайні церемонії. Крім того, зірка називає свого коханого “дуже турботливим чоловіком”. Тож, вона впевнена, що разом вони зможуть подолати все.

Нове

Популярне