Нереально смачне, листкове сирне печиво з яблучною начинкою! Хрумке тісто з ароматною яблучною начинкою – це просто смакота! Без соди, розпушувача та дріжджів.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 250 г
- Заморожене вершкове масло – 130 г
- Сир (будь-якої жирності) – 150 г
- Сіль – щіпка для начинки
- Яблука – 2 штуки
- Сік лимона – 1 столова ложка
- Кориця – 1 чайна ложка
- Мед або цукровий пісок – 1 столова ложка
Приготування:
У чашку просіюємо борошно, додаємо сіль і натираємо на великій тертці вершкове масло. Перетираємо руками.
Викладаємо сир і збираємо тісто в комок. Загортаємо в харчову плівку і забираємо в холодильник на тридцять хвилин.
З яблук зчищаємо шкірку та нарізаємо маленькими шматочками. Викладаємо яблука на суху сковороду. Додаємо лимон та варимо помішуючи до випаровування рідини.
Перекладаємо яблука у глибоку миску. Додаємо мед чи цукровий пісок і добре перемішуємо. Додаємо корицю та перемішуємо. Даємо начинці охолонути.
Тісто розкочуємо, нарізаємо на квадратики та обрізаємо нерівні краї.
Розкладаємо яблука.
Згортаємо у форму трикутників. Защипуємо краї вилочкою і кладемо на лист, вистелений пергаментом. Запікаємо п’ятнадцять-двадцять хв за температури 200 градусів.