Нове

Смачніше за будь-який торт, а готувати простіше простого: яблучний пиріг на швидку руку

Цей яблучний пиріг немов тане в роті – як чізкейк! Смачніше за будь-який торт, а готується легко. Мій улюблений рецепт, перед яким встояти неможливо! Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

для тіста

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сметана – 3 столові ложки

для начинки

  • Вершки (жирністю 33%) – 200 г
  • Сир – 100 г
  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Цукровий пісок – 200 г
  • Крохмаль – 2 столові ложки
  • Ванілін – за смаком
  • Яблука – 4-6 штук

Приготування:

У глибоку чашку висипаємо борошно пшеничне, розпушувач і перемішуємо. Вливаємо розтоплене вершкове масло, сметану і замішуємо тісто. Спершу ложкою, потім руками.

М’яке, еластичне тісто розподіляємо формою, обов’язково сформувавши бортики.

Яблука нарізаємо на дуже тонкі скибочки.

У чисту ємність наливаємо вершки, додаємо сир, розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок і збиваємо міксером.

Додаємо крохмаль, ванілін та ще раз все перемішуємо.

Викладаємо нарізані яблука та перемішуємо.

Викладаємо начинку на основу та вирівнюємо.

За бажанням додаємо ягоди (можна заморожені) і посипаємо мигдальними пелюстками. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку – на 30-40 хвилин.

Спробуйте вам сподобається!

Нове

Популярне