Нове

«У сезон яблук або груш завжди готую цю смакоту»: заливний яблучний пиріг всього за 10 хвилин

Це найсмачніший і ніжніший яблучний пиріг, який я коли-небудь пробувала! Завжди печу його у сезон яблук чи груш. Швидко, просто і без проблем – все змішала і в духовку. Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Сіль – щіпка
  • Цукровий пісок – 130 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Молоко гаряче – 180 мілілітрів
  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Яблука – 500 г
  • Кориця – 1 чайна ложка
  • Цедра та сік лимона – за бажанням

Приготування:

У тарілку розбиваємо яйця, додаємо сіль, цукровий пісок, ванільний цукор і перемішуємо вінчиком.

Додаємо розтоплене вершкове масло, насипаємо борошно і додаємо розпушувач, ретельно розмішуємо.

Додаємо гаряче молоко і добре розмішуємо.

Яблука нарізаємо на маленькі кубики і викладаємо в маленьку миску. Додаємо терту лимонну цедру та сік лимона, корицю та перемішуємо.

Викладаємо яблука в основну масу та перемішуємо.

Форму 26 сантиметрів змащуємо олією та викладаємо підготовлену масу. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на 30-35 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне