Нове

Олена Шоптенко зізналась, чи спілкується з колишнім Дікусаром, який служить у ЗСУ

Український хореограф Дмитро Дікусар став на захист України під час повномасштабної війни та вразив шанувальників своєї хоробрістю. Проте колишня дружина артиста Олена Шоптенко підозрювала про такий крок Дмитра.

У новому інтерв’ю вона розповіла, що в нього гостре відчуття справедливості, тому такий вчинок не був для неї шоком.

“Я не була здивована. Я знаю Діму, він завжди був за справедливість. У нього дуже гостре відчуття справедливості. Він – прекрасна людина і в нього дуже високі цінності. Я не була здивована цим його вчинком”, – сказала Шоптенко.

Також Олена зізналась, що вони залишились у хороших стосунках з колишнім чоловіком, тому вони підтримують контакт, хоч і не дуже тісний.

“Ми зв’язувалися не часто. Звісно, що він не може говорити, де він, тому не може бути діалогу. У нас є спільний знайомий, мій колега, з яким він більше спілкується – від нього дізнаюся якісь новини. Так, ми спілкувалися з Дмитром один раз. Я завжди боюся запитати щось не те, багато чого не можна. Я відчуваю дуже велику повагу до Діми, завжди її відчувала. У нас насправді дуже хороші стосунки. Ми працювали разом. Не можу повірити, що минулого року, що ми зовсім нещодавно працювали на одного проєкті. Звичайно, страшно трохи. Але я вірю і знаю, що все буде добре”, – додала Шоптенко.

ДжерелоГлянець

Нове

Популярне