Нове

Манікюр осінь 2023 – топ найкращих ідей з картинками

Зібрали для тебе модні ідеї манікюру на осінь 2023. Дивись добірку з трендами нового сезону та надихайся.

Восени манікюр допомагає створити затишний настрій та додає життю фарби. Серед модних тенденцій 2023 року багато класних ідей: від мінімалістичного нюду до арт-об’єктів.

Осінні мотиви

При виборі дизайну зверніть увагу на малюнки на тему природи. Наприклад, на гілочки та листочки, рослинні орнаменти, натхненні фарбами лісу. Такі арти вдало поєднуються з рудим, з персиковим, з пастеллю і стануть оригінальним акцентом.

Анімалістичні принти

Малюнки з леопардом та зеброю знову увійшли в моду, але цього разу анімалістичний принт використовується у поєднанні з приглушеною гамою кольорів. Леопардові плями на тлі нюду, пастельних фарб або з темно-зеленим виглядають стримано та ніжно.

Логоманія

Речі з логотипами в стилі вісімдесятих популярні цього сезону, і до них приєдналася логоманія на нігтях. Спробуй спеціальні наклейки та слайди, або намалюй спеціальним пензлем, щоб зробити яскравий нейл-арт і додати іронії образу.

Мінімалізм

Коротким нігтикам підходить мінімалістичний стиль і ніжна гама. Щоб це не виглядало нудно, виділили акцентом один із них, наприклад, пофарбуй іншим кольором або намалюй геометричні лінії. Для виділення підійде і стильний розсип коштовностей та незвичайна текстура.

Із золотою фольгою

Нейтральна палітра гармонізує зі стильними золотими відблисками, що нагадують опале листя або прожилки мармуру. Використовуйте спеціальну фольгу або сусальне золото, щоб додати блиску.

Абстракція

Нейл-майстри вже давно малюють картини на нігтях, перетворюючи їх на арт-об’єкт. Новинка цього сезону – візерунок-павутинка у вигляді хаотичних смужок у довільному напрямку. Гармонійно поєднується з нюдовою чи темною базою.

Блискітки

Повертається мода на блискуче покриття, яке можна використовувати із квадратною формою. Вибирай блискітки до базового, щоб виглядало стримано, або спробуй контрастні поєднання для святкового виходу.

Стрази та каміння

Довгі нігтики, прикрашені стразами та каміннями на піку популярності, і чим більші прикраси, тим краще. Виділи пару нігтиків камінчиками, а решту пофарбуй у нейтральний бежевий або графітовий.

Осінній нюд

Френч, як і раніше, не здає позицій, але в новому сезоні рекомендуємо додати до нього деталі — гарний мінімалістичний малюнок, стрази чи смужки на одному з нігтиків, або золотиста облямівка замість класичної білої.

Негативний простір

Ідея негативного, чи порожнього простору у макіяжі та манікюрі популярна цього року. Зафарбуй середину нігтьової пластини і залиш край порожнім, або ж виділили голу ділянку в центрі, у формі квадрата або серця.

Матовий

Будь-який манікюр стане цікавіше, якщо доповнити його красивим матовим топом. Однаково ефектно виглядає як на однотонному покритті, так і яскравому жовтому або чорному. Додай камінці чи орнамент.

Пінний

Незвичайний і стильний образ із пінним ефектом, що нагадує за стилем дощові краплі. Для створення цього дизайну знадобиться мило або шампунь. Нанеси піну на останньому етапі після верхнього покриття та ще раз закріпи.

Металік

Металевий відлив, який виходить при використанні спеціального втирання або фольги. Вибирай благородне золото та срібло, або яскравий хамелеон під настрій.

Модні відтінки

У тренді колірна палітра, близька до класичних фарб демісезону: жовтий, сірий, глибокий темно-синій та смарагдовий. Колір має бути приглушеним, начебто розбавлений чорним, або світлий, пастельний, нейтральний френч.

Пастельні відтінки

Ніжні тони небесно-блакитного, персикового, бежевого, яєчної шкаралупи та лаванди на піку популярності. Використовуй їх для фону в манікюрі з акцентами або доповни матовим топом.

Сірий

Трендовий сірий стане вдалою базою для оригінального дизайну: додай до нього позолоту та мармурові розводи, стрази чи лінії-павутинки. Добре поєднується з іншими кольорами, наприклад, з гірчичним або рожевим.

Жовтий

Помаранчевий та жовтий зустрічаються у тенденціях осіннього манікюру. Комбінуй із сірим та бежевим, доповнюй крапками під перепелине яйце, малюй фігури та орнаменти.

Чорний

Не виходить із моди чорний колір кожен осінньо-зимовий сезон. Однаково вдало виглядає на коротких та довгих нігтях. Стане гарною базою для візерунків, негативного простору, з фольгою та камінням.

Коричневий

Розкішний шоколадний вишукано виглядає в осінньому образі, особливо на коротких нігтиках квадратної форми.Розбавте його іншими відтінками коричневого і принтами, або прикрась позолотою.

Фіолетовий

Сливовий та фіолетовий залишаються у трендах вже не перший рік і підходять для будь-якої довжини. Доповни їх стразами, металевим втиранням та візерунками.

Марсала

Класичний винний або колір стиглих ягід зустрічається серед тенденцій цього року. У поєднанні з таким самим макіяжем губ виглядає дуже благородно. Виділи один з нігтів світлим бежевим, або поєднуй матову та глянсову текстуру.

Темно синій

Уся палітра синього зустрічається у тенденціях 2023 року, але особливу увагу звернено на темні, приглушені тони, схожі на колір грозового неба або глибоководний синій. Додай пінний ефект або втирання для створення трендового ефекту.

Приглушений зелений

Кольори осінньої зелені, схожі на мох чи смарагд, гарно поєднуються із золотом чи стразами, і підходять для елегантного вечірнього образу.

Нове

Популярне