У це складно повірити, але такий яблучний пиріг виходить найніжнішим і найсмачнішим! Легке тісто на кефірі готується просто та швидко.
Інгредієнти:
- Яблука – 3 штуки
- Цедра одного лимона
- Сік половини лимона
- Яйця курячі – 3 штуки
- Сіль – щіпка
- Цукровий пісок – 200 грамів
- Кефір – 250 мілілітрів
- Рослинна олія – 50 мілілітрів
- Харчова сода – 1 чайна ложка
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Родзинки – 50 грамів (за бажанням)
Приготування:
З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо маленькими кубиками. Перекладаємо у тарілку. Висипаємо терту цедру лимона і вливаємо лимонний сік, все розмішуємо.
В іншу чашку вливаємо яйця, насипаємо солі і цукрового піску, добре розмішуємо.
Наливаємо кефіру, олії, насипаємо харчової соди і перемішуємо.
Насипаємо борошно і добре розмішуємо.
Викладаємо підготовлені яблука, за бажанням родзинки і акуратно розмішуємо.
Виливаємо підготовлену масу на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на двадцять п’ять хвилин.
Смачного!