Нове

З’явилися докази, що Надія Мейхер перебуває в росії

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну співачка Надія Мейхер зникла з медійного простору та рідко висловлюється про дії країни-терориста. Тепер стало зрозуміло — чому.

Раніше ходили чутки, що ексучасниця гурту ВІА Гра перебуває у Німеччині разом з дітьми та чоловіком — російським бізнесменом Михвйлом Уржумцевим.

Але за публікаціями Мейхер в Instagram не зовсім зрозуміло, де вона перебуває насправді. Однак, перевірити місцезнаходження зірки таки можна через інформацію профілю, що знаходиться у відкритому доступі.

Якщо відкрити сторінку Надії в Instagram та зазирнути в опцію “інформація профілю”, то можна побачити геолокацію облікового запису. У Надії там вказана Росія. Це означає, що артистка або перебуває в країні-агресорі, або нещодавно відвідувала її.

Сама ж жінка не називає місце свого проживання. Відомо, що 5 серпня вона виступала у Болгарії, а до цього була в Німеччині та Італії. Попри позицію чоловіка, який ніяк не коментує напад РФ на Україну, Надія активно підтримує українців, але все одно ця історія викликає питання.

Джерелоlux.fm

Нове

Популярне