Нове

Шоколадний пиріг або Брауні з сиром та малиною, ніжне поєднання смаків

Готуємо брауні з сиром та малиною. Тісто з насиченим шоколадним смаком, сирний прошарок та свіжа кислинка малини.

Інгредієнти:

Сирний шар:

  • 300 г сиру
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 яйце
  • ваніль або 1 ч.л. ванільного цукру

Всі інгредієнти з’єдную та пробиваю блендером в однорідну гладку масу.

Тісто:

  • 150 г борошна
  • 100 г темного шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 100 цукру
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. какао – порошку
  • 2 ч.л. розпушувача
  • Ще знадобиться 100-150 г малини, свіжої чи замороженої.

Приготування:

Шоколад із вершковим маслом розтоплюю на невисокій температурі, до однорідності. Можна у мікрохвильовій печі. Залишаю охолонути.

Яйця з цукром збиваю 5-7 хвилин у пишну стійку масу. Вливаю охолоджену шоколадну суміш. Перемішую.

Борошно змішую з розпушувачем та какао-порошком. Просіюю в миску і перемішую лопаткою.

Половину тіста викладаю у форму та розрівнюю.

* Форма у мене розміром 20 * 20 см, застелила пергаментом. Можна взяти круглу діаметром 24-25 см

Зверху сирну масу. Розрівнюю. І малина.

Другу половину тіста я переклала в мішок і відсаджую на малину. Так зручно, бо тісто досить густе. Можна використовувати і звичайний пакет.

Переношу форму в духовку розігріту до 180° і випікаю 50-60 хвилин, залежно від розміру форми.

Важливо брауні не пересушити. Готовність перевіряю зубочисткою, вона має виходити вологою, але без залишків сирого тіста.

Залишаю брауні охолонути у формі. Аромат неймовірний!

Вологе тісто з насиченим шоколадним смаком, ніжна сирна начинка та кислинка малини!

Нове

Популярне