Нове

Повернуть молодість: універсальні стрижки для жінок 50+ років

У сучасній hair-індустрії практично відсутні вікові обмеження, тому що сучасні засоби для волосся та способи їх лікування здатні не лише відновити структуру волосся, а й густоту. Так, багато зачісок, укладання та фарбування однаково гарні на жінках будь-якого віку, тому сміливо експериментуємо!

Піксі

Незмінною популярністю серед старших жінок користується класичне піксі, що дозволяє жінці виглядати стильно, модно і по-молодіжному зухвало. Так, цю стрижку не можна назвати універсальною, оскільки підходить вона не всім, але тим не менш, саме вона входить до топ-5 найпопулярніших стрижок сучасності.

Піксі з подовженням

Якщо необхідно приховати деякі нюанси, то стилісти по волоссю часто пропонують жінкам вибрати асиметричне або піксі з подовженням. Така стрижка відмінно вписується в сучасні тренди і дозволяє виглядати ефектно жінці будь-якого віку.

Рване піксі

Недбалі стрижки добре виглядають не тільки на молодих панночках, але і на старших дамах. Рване піксі підходить не всім, але якщо тип зовнішності і структура волосся дозволяє, то правильно зроблена стрижка не тільки прикрасить, а й дозволить жінці заощадити купу часу на укладанні.

Маллет

Стрижка під назвою “маллет”, що має на увазі подовжені пасма на потилиці, знову актуальна, але все ж таки вона дещо видозмінилася в бік більш плавного переходу з однієї довжини в іншу.

Рівне каре

Рівне, графічне каре з чубчиком є стрижкою під номером останніх 50-ти років. Її вибирають школярки, студентки, молоді мами та дами елегантного віку. Рівне каре трохи вимогливе до стану волосся і до зовнішності жінки: і те й інше повинно мати доглянутий вигляд.

Асиметричне каре

Не менш актуальним є і асиметричне каре, що дозволяє замаскувати вікові зміни (особливо в районі шиї) і візуально витягнути овал обличчя. Крім того, варіацій асиметричного каре достатньо і кожна жінка зможе визначити відповідний варіант.

Каскадне каре

Якщо волосся стало тонким і рідким, то надати йому додатковий обсяг можна за допомогою каскадного каре, що передбачає стандартну для каре довжину і наявність пасмів різної довжини з плавним переходом від найкоротших до найдовших.

Боб

Класичний боб являє собою коротку стрижку округлої форми з виразним об’ємом на потилиці. Основними перевагами даної стрижки є оптимальний догляд за волоссям, зорове додавання обсягів шевелюрі та універсальність, оскільки боб підходить багатьом жінкам.

Боб-каре

Боб-каре або щось середнє між класичним каре і класичним бобом, вважається трохи більш оптимальним варіантом для старших дам, ніж боб, тому що передбачає більшу довжину волосся і менший акцент на потилиці, що дозволяє робити її дамам з “важкою потилицею”.

Каскадний боб-каре

Похвалитися пишною шевелюрою можуть далеко не всі дами елегантного віку, тому каскадні стрижки, у тому числі і каскадний боб-каре, незмінно входять у топ найпопулярніших стрижок для жінок старше 50 років.

Драбинка

Особливої грайливості жіночому вигляду додасть стрижка під назвою “драбинка”, завдяки якій обличчя обрамляють невагомі пасма, вистрижені особливим способом. Така стрижка легко пожвавить як довге волосся, так і волосся середньої довжини.

Каскад

Каскадні стрижки – ці стрижки актуальні не тільки на коротке або середнє волосся, але і на довге, що дозволяє не тільки зберегти довжину, але і виглядати стильно, доглянуто та сучасно.

Нове

Популярне