Нове

Христина Остапчук відповіла на закиди, що не вкладалася фінансово у спільний дім з ексом

Що-що, а несправедливість Христина Остапчук терпіти не буде! Саме тому вона вирішила відповісти коментаторам, які заявляють, що вона претендує на частину будинку, в який ніяк фінансово не вкладалася.

Під свіженькою публікацією Христини в Instagram почалася справжня битва між жінками, які її розуміють та підтримують, і тими, хто вірить, що вся ця ситуація з розлученням і поділом майна – бумеранг за те, що нотаріусиня відбила Остапчука в його першої дружини Олени Войченко.

Зазвичай Христина ігнорує подібні розбірки, але цього разу втрутилася, аби захистити свою честь та пролити світло на ситуацію.

По-перше, екскохана Остапчука заперечила, що почала зустрічатися з ним ще до того, як він розлучився з першою дружиною. Вона підкреслила, що людям не варто розпускати плітки, якщо вони не були свідками ситуації.

По-друге, Христина відповіла, хто зробив фінансовий вклад у будинок, який й став яблуком розбрату. Попри всі здогадки, дім будувався за спільні сімейні кошти. А це означає, що бізнесвумен цілком справедливо хоче повернути гроші, які вклала в будівництво будинку, який зараз Остапчук незаконно ремонтує разом з новою обраницею.

За спільні сумісні (будувався дім, – ред.). Ми ділили бюджет в родині. На жаль, забудовник не видавав нам чеки.

– відповіла Христина.

Джерелоlux.fm

Нове

Популярне