Нове

Швидка страва з курячого філе на сковороді (всього 4 інгредієнти)

Готується ця страва просто, швидко та легко. Потрібно всього 4 інгредієнти. Ні сіль, ні спеції у цьому рецепті не потрібні, їх замінює один продукт. Філе таким способом виходить дуже ніжним усередині, а зверху воно вкрите гарною скоринкою, яка має легкий хрускіт. Це дуже смачно. Подавати страву можна з гарніром або як закуску.

Інгредієнти:

  • 500 г філе курячої грудки
  • 6 ст. л. соєвого соусу
  • 6 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • за смаком рослинна олія

Приготування:

Куряче філе промиваємо, просушуємо паперовими рушниками та нарізаємо на не дуже тонкі смужки.

У супову миску виливаємо соєвий соус і невеликими партіями відправляємо до нього підготовлені курячі смужки. Соєвий соус дає солоний відмінний смак (спеції використовувати не треба).

Довго курку в соусі не тримаємо. Просто перемішуємо та відправляємо у крохмаль. Обвалюємо з усіх боків і струшуємо надлишки.

На сковороді розігріваємо олію (3-4 ст. л.) і викладаємо філе в крохмалі (буде 3 партії). Смажимо на сильному вогні, поки нижня сторона не зарум’яниться. Шматочки філе невеликі, тому готуються швидко.

Потім перевертаємо на інший бік та готуємо ще близько 2 хвилин. Крохмаль навіть за високої температури не горить. Можна засмажити багато партій. Філе перекладаємо на тарілку з паперовими рушниками, до сковороди додаємо трохи олії і смажимо наступну партію.

Курячі шматочки зверху покриваються трохи хрусткою скоринкою, а всередині вони ніжні та соковиті. За рахунок соєвого соусу філе солоне та смачне. Подаємо курку з гарніром або як закуску з улюбленим соусом.

Смачного!!!

Нове

Популярне