Нове

Закуска з кабачків за лічені хвилини: дуже смачно і не набридає

Поки є кабачки, цю закуску хочеться готувати і їсти знову і знову. Тим більше, що вона готується за лічені хвилини. Головна особливість цієї закуски – у правильній обробці кабачків. А потім вжик-вжик і готово! Такий соус можна мазати на хліб, подавати до м’яса чи риби та й просто без нічого їсти.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 г
  • Часник – 20 г або до смаку
  • Зелена цибуля – 20 г
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст.л.
  • Сіль, гострий перець – за смаком

Приготування:

Поріжте кабачок на кружечки і обсмажте на гарячій сковороді без олії з двох сторін. Завдяки цьому в соусі буде легкий аромат серпанку. Так само чинимо і з неочищеним часником.

Потім очищений часник покладіть у миску з кабачком і нарізаною зеленою цибулею. Пробийте блендером.

Додайте сіль, перець, оцет та олію. Перемішайте. От і все! Можна подавати на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне