Нове

Як виглядати молодше: перукар назвала модні короткі стрижки для жінок 40+ років

Стрижка «боб» для жінок старше 40 років – це зачіска на коротке або середньої довжини волосся, стилізована в класичному та сучасному образі. Стрижка «боб» завжди виглядає охайно завдяки здоровим кінчикам волосся. Додатковий обсяг свідчить, що жінка приділяє собі достатньо часу на догляд.

Її володарки можуть зробити масу варіантів швидкого укладання – завити, зачесати назад, зробити недбалі хвилі та класичне укладання.

Стрижка боб для жінок 40-50 років – це можливість надати собі шикарний, молодий вигляд. Боб можна «підігнати» під будь-яку форму голови та обличчя. Існують варіанти прямої, багатошарової, рваної стрижки.

Хвилясті, гладкі, скуйовджені або помітні пасма – численні варіанти урізноманітнити свою зачіску. Кожен із них покликаний підкреслити індивідуальність. Ця стрижка є універсальною. Немає поняття «зачіска за віком». Боб люблять і поважають саме за його силу, що омолоджує.

Сиве волосся – не вирок, а шанс бути красивою завжди. М’яку жіночність підкреслить хвилястий боб. І судячи з цього фото вік тут ні до чого.

Пасма багатошарового боба з тонким чубчиком недбало обрамляють обличчя, надаючи образу свіжість і схильність до пригод.

Елегантність і зібраність виявляються в образі леді, яка обрала короткий градуйований боб, як на цьому фото.

Французький боб із легкою хвилею – нетипова зачіска для жінок 40+. Вибір зачіски не залежить від цифр у паспорті, тому слід орієнтуватися на особисті уподобання та спосіб життя. Виглядати елегантно та молодо допоможуть м’які локони та впорядкований чубчик.

Стрижка боб довжиною до плечей – універсальне рішення. На вечерю можна зробити легке укладання, а на тренування до зали зібрати волосся гумкою в пучок. При виборі нової стрижки обов’язково враховуйте цей момент.

Акуратні стрижки на натуральному волоссі виглядають приголомшливо. З віком волосся часто стає сухим і неслухняним, тому крім укладання, красу зачісці подарує ретельний догляд.

Доглянутий піксі-боб з акуратним укладанням підійде до будь-якої форми обличчя та типу волосся. Він вимагає великих витрат часу на догляд. Після миття волосся можна просушити феном або залишити його висохнути природним чином.

Стильна зачіска створюється у салоні, а підтримується вдома. Короткі стрижки боб особливо підкреслюють красу зрілих жінок. Як інструмент стилю використовується асиметрія.

Сподіваємося, нам вдалося переконати вас у тому, що стильний і сучасний, простий у укладанні і, безумовно, привабливий боб завоював серця леді, що стежать за собою.

Нове

Популярне