Нове

Фаршировані баклажани незвичайним способом (на плиті)

На вигляд навіть незрозуміло, що ці баклажани заповнені начинкою. Спосіб приготування незвичайний та цікавий, тому що в основному всі використовують для заповнення половинки баклажанів. Покажу, як легко і просто заповнити кружечки баклажана. Ця страва відмінно підходить на сніданок, для перекусу або як закуска.

Інгредієнти:

  • 400 г баклажанів (1,5 шт.)
  • 80 г шинки
  • 40 г напівтвердого сиру
  • 100 г помідора
  • 1 куряче яйце (невелике)
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Баклажани нарізаємо на не дуже тонкі кружальця (14 шт.). У мене баклажани середнього розміру.

За допомогою чайної ложки вирізаємо у баклажанів м’якуш і отримуємо кільця.

М’якуш від одного баклажану дрібно нарізаємо і відправляємо в миску.

Помідор та шинку нарізаємо невеликими кубиками, сир дрібно натираємо. Замість шинки можна використовувати будь-які ковбасні вироби чи готове м’ясо.

Додаємо яйце, сіль та мелений перець.

Перемішуємо і готова начинка.

Кільця баклажана викладаємо в гарячу олію (2 ст. л.) у сковороду. Буде 2 партії.

Викладаємо на кільця начинку, сковороду закриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин.

Потім перевертаємо і смажимо ще 3 хвилини. Сторони повинні добре зарум’янитися. Готуємо 2 партію з додаванням олії.

Фаршировані баклажани перекладаємо на тарілку та подаємо на стіл. Вони відмінно підійдуть на сніданок, для перекусу і як закуска. Вони незвичайні, соковиті, ніжні та дуже смачні.

Смачного!!!

Нове

Популярне