Нове

Ніжні та життєрадісні: трендові дизайни манікюру, які заряджають позитивом

Мода на манікюр змінюється не менш часто, ніж мода одягу. Розберемося, який дизайн найактуальніший цього сезону.

Натуральність

Мода на макіяж без макіяжу вже не новинка, але тепер ця тенденція на натуральність дісталася і до манікюру. Як і у випадку з макіяжем для створення натурального манікюру без покриття потрібно чимало зусиль. Дійсно, домогтися того, щоб нігті без покриття виглядали красивими, рівними та блискучими буває непросто, тому часу на створення натурального манікюру потрібно не менше.

Якщо вам не дуже подобається, як виглядають нігті без покриття, то вибирайте відтінки нюду, максимально наближені до кольору вашої шкіри. Однотонне  покриття виглядає дуже елегантно.

Класика

Не втрачає актуальності класичний варіант манікюру з використанням будь-яких відтінків червоного лаку на коротких нігтях. Можете вибрати світлі, коралові відтінки, насичений яскраво-червоний колір або темні тони червоного вина. Головна вимога до цього манікюру – бездоганна обробка нігтів та кутикули.

Металік

Мода на матові покриття відходить у тінь, на перший план виходять лаки із металевим блиском. А самий писк – це хромовані покриття із дзеркальним блиском. Для створення такого покриття використовують спеціальні лаки.

Якщо такий манікюр здається вам занадто помітним, вибирайте більш стриманий варіант, який виконується з використанням втирання. В цьому випадку створюється покриття з ніжним сяйвом. Найбільш актуальний тренд – втирання на нігтях із нюдовим покриттям. Але, звісно, можна використовувати і кольорові лаки.

Креативні варіанти френча

Класичний френч – це класика, яку хочеться трохи урізноманітнити. І саме ця різноманітність у моді цього літа. Вибирати можна різні варіанти – кольоровий френч, френч із блискітками, френч із трикутними куточками або ламаними лініями.

Варіантів маса, можна підібрати, як стриманий варіант, наприклад, кольоровий френч у пастельних відтінках, а можна вибрати щось креативне з наклейками, фольгою та ін.

Контури

Ще один тренд, який сподобається любителькам дизайну у стилі мінімалізм. Це різні контури на нігтях. Контури можуть бути, як по всьому нігтю, так і лише формою відрослої частини. Контур може виконуватися контрастним кольором або лаком із дзеркальним блиском.

Анімалістика

“Звірині” принти вже давно популярні в одязі, тепер цей ще й трендовий дизайн манікюру. Найпопулярніші варіанти – це, безумовно, леопардовий та тигриний малюнок, але й інші види не відстають. Можна вибрати малюнки зебри, далматинцем, жирафом та ін.

Не обов’язково робити дизайн на всіх нігтях, достатньо використовувати малюнок на 1-2 пальцях. Або наносити малюнок тільки на відрослу частину нігтя, вийде креативний варіант френча.

Однотонне різне покриття на лівій та правій руці

Напевно, вам доводилося вагатися, вибираючи один з двох варіантів лаку, що сподобався. Але тепер ця проблема вирішується просто. Нігті на лівій руці покриваються одним кольором, а на правій – іншим. Такий манікюр має ефектний вигляд навіть без додаткового декору.

Але можна зробити цей варіант манікюру із дизайном. Наприклад, зробити на одній руці мармуровий малюнок у темних тонах, а на другій такий самий малюнок – але у світлих відтінках. Або зробити дизайн з ефектом омбре з переходом кольору від пальця до пальця.

Об’ємний дизайн

Аматорки незвичайного дизайну можуть вибрати варіант з об’ємним дизайном.

Цього літа актуальними рішеннями стануть – краплі прозорого гелю, які виглядають як росинки. А також об’ємні смуги та великі стрази.

Вельветовий

Бажаєте ще більш незвичайний варіант дизайну? Тоді вибирайте вельветовий чи оксамитовий манікюр.

Це покриття створюється з використанням спеціального лаку та блискіток. Покриття може бути як однотонним, так і з ілюзією френча.

Нове

Популярне