У сезон ягід та фруктів печу цей пиріг чи не щодня! Дуже смачний, незвичайний і ароматний. Готувати швидко, зовсім не складно, і доступні продукти. Усі хто пробує – без рецепта не йдуть! Показую вам.
Інгредієнти:
- Яєць курячих – 2 шт
- Цукрового піску – 100 г
- Ванільного цукру – 10 г
- Натурального йогурту – 120 г
- Соняшникової олії – 100 мл
- Борошна – 180 г
- Розпушувача – 12 г
- Лимонної цедри
- Черешні – 300 г
Приготування:
До курячого яйця додаємо цукор, наливаємо олії, і перемішуємо вінчиком до однорідності.
Додаємо тертої лимонної цедри, борошна, розпушувача і збираємо в кому.
Форму 25-26 см змащуємо вершковим маслом. Викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всій формі.
Другий шматок тіста ділимо на три частини, формуємо джгут і викладаємо колами у форму.
Заповнюємо прогалини джемом.
Зверху викладаємо нарізані ягоди та/або фрукти і ставимо в розігріту до 180 градусів. Духовку – близько двадцяти п’яти хв.
Смачного!