Нове

Гарячі бутерброди на тостовому хлібі: їхня родзинка в суміші, яку додаю на хліб

У бутербродів дуже соковита начинка і тонка хрустка основа (хрускіт ніжний). Готуються вони швидко, легко і просто. Начинка складається з простих продуктів, у них відмінне поєднання, завдяки цьому бутерброди виходять дуже смачними. Ще відмінний смак та аромат їм дає одна сушена трава.

Інгредієнти:

  • 6 скибочок тостового хліба
  • 80 г варено-копченої ковбаси
  • 80 г напівтвердого сиру
  • 2 маринованих огірки
  • 2 ст. л. майонезу
  • 3 щіпки сушеного орегано

Приготування:

Ковбасу та огірки нарізаємо на невеликі кубики. Мариновані огірки дають соковитість та чудовий смак (можна брати солоні).

Половину сиру натираємо дрібно і відправляємо в миску, додаємо майонез (можна замінити сметану, теж дуже смачно виходить).

Добре перемішуємо і суміш для бутербродів готова. Вона густа та дуже смачна.

У скибочок тостового хліба відрізаємо скоринки. І розкочуємо качалкою. Виходить тонка основа.

Хліб розміщуємо на великій деко або у формі (у мене 2 шт.) і додаємо зверху суміш (по 1/6 частини), але не на всю поверхню, а лише посередині.

Другу половину сиру натираємо крупно та додаємо зверху. Запікаємо бутерброди у розігрітій духовці при 220-230 градусах близько 10 хвилин.

Як тільки сир розплавиться, а хліб добре зарум’яниться, бутерброди виймаємо з духовки та одразу посипаємо орегано. Трава почне розкриватися і з’явиться прекрасний аромат.

Гарячі бутерброди відразу подаємо на стіл із улюбленими напоями. Основа у них тонка хрумка (хрускіт ніжний). Солоні огірки дають соковитість та родзинку у смаку, ковбаса дає відмінний копчений смак, а сир – приємний вершковий смак. Плюс аромат та смак від орегано. Це дуже смачно!

Смачного!!!

Нове

Популярне