Нове

Бежеві штани: стильні образи для модниць будь-якого віку

Штани бежевого кольору завжди популярні і сезон не має ніякого значення. Тим не менш, у літній сезон вони користуються більшим попитом, ніж у сльоту міжсезоння. Бежеві штани нічим не поступаються у своїй універсальності моделям чорного кольору і їх можна носити куди завгодно та з чим завгодно. Звичайно ж, багато залежить від фасону штанів, їх кольору (бежева кольорова гама досить різноманітна), довжини, декору та силуету.

Відмінним способом обіграти бежеві штани є модні принти. Наприклад, тільник або футболка в смужку. Якщо додати в образ сандалії і солом’яну (в’язану) сумку, то отримаємо розслаблений повсякденний образ.

Ощадливі жінки купують не штани, а брючні костюми, оскільки це дозволяє створювати стильні образи без труднощів по пошуку верхнього шару. Влітку варто звернути увагу на лляні костюми.

У відносно прохолодні літні дні брюки можна скомбінувати з бежевим светром (джемпером, пуловером), витягуючи таким чином силует. Пара аксесуарів та образ не здається плоским.

Льняні штани бежевого кольору чудово виглядають у повсякденних літніх образах, до них можна підібрати звичайну футболку, блузку або сорочку. Образ, у якому затишно почувається жінка будь-якого віку!

Діловим леді бежевий брючний костюм класичного крою точно стане в нагоді і стане в нагоді не тільки в літній сезон. Такий варіант зробить жінку більш витонченою та статусною.

Бежеві штани чудово виглядають з сорочками, причому зовсім не обов’язково цю сорочку заправляти в штани, особливо, якщо ви вибрали об’ємну модель.

З брюками бежевого кольору створити елегантний образ легко і просто, навіть якщо це модель у спортивному стилі: підбираємо до них топ на бретелях, жакет, босоніжки на підборах та сумку геометричної форми.

Стильні дами, які віддають перевагу класичним поєднанням, з бежевими брюками комбінують білі сорочки або блузи лаконічного крою і підбирають аксесуари в тому ж стилі.

Створити жіночний образ з бежевими штанами легко: беремо широкі штани, білий топ, білу сорочку, біле взуття та як акцент сумку пастельного рожевого кольору.

Але найефектнішими можна назвати монохромні образи з бежевими брюками. У літній сезон як верх можна вибрати бежевий топ, футболку, блузу або сорочку.

Нове

Популярне