Нове

Манікюр на короткі нігті 2023 – модні ідеї та новинки

У цьому великому огляді докладно розглядаємо наймодніший манікюр на короткі нігті 2023. Кольори і фактура покриття, найактуальніший дизайн і прикраси – тут ви знайдете різні ідеї нейл-арту!

Ця добірка трендів у всіх подробицях розповідає найголовніше про модний манікюр на короткі нігті 2023.

Манікюр «з підведенням»

Вважається, що авторство цієї ідеї належить Тому Бачику, одному з найвідоміших нейл-майстрів Голлівуду – свої ручки йому довіряють головні зірки! Манікюр «з підведенням» – це як тіні для повік і «стрілка» або як помада, доповнена олівцем для губ. Поверхня покривається одним кольором, а форма нігтя підкреслюється тоненькою смужкою іншого відтінку – по вільному краю або поруч із нігтьовим ложем.

Манікюр на короткі квадратні нігті: “мікрофренч”

Класичний французький манікюр вам набрид? Спробуйте вишуканий та витончений «мікрофренч»! По суті, це той самий «френч», але тонший: контрастна смужка на кінці нігтя тут зовсім неширока. Вона може бути молочно-білою, як у класичному варіанті, чи кольоровою. Найчастіше “мікрофренч” роблять на коротких нігтях форми “квадрат” або “м’який квадрат”.

Мінімальна довжина + один гарний колір

Тренд, у якому головна увага звернена на колір! Гарна форма теж важлива, але вона в цьому випадку лише фон. Ідеально виконане глянсове покриття одного красивого, складного відтінку – чудовий варіант, який виглядає і модно, і стримано.

Сяючий червоний

Якщо говорити безпосередньо про відтінки, то на першому місці 2023 року — яскравий, сміливий, сяючий червоний. Класика, перевірена часом, актуальна й донині. Якщо вам потрібний універсальний колір, який ідеально доповнить будь-який образ, вибирайте червоний.

Фуксія та компанія

Другий модний колір манікюру 2023 – це фуксія і близькі до неї відтінки. Цей колір не можна назвати таким же універсальним, як згаданий вище червоний: все ж таки у фуксії власний характер, що вимагає особливого підходу до поєднань. Зате манікюр у цьому зухвалому рожево-фіолетовому відтінку, безперечно, не залишиться непоміченим!

Відтінки зеленого

Зелений та його відтінки сьогодні – одні з найактуальніших в одязі, взутті та аксесуарах, і цей тренд знайшов своє відображення і в модному манікюрі. Можна скуштувати різні варіанти, від глибокого темно-зеленого або близького до сірого холодного зеленого до яскравого соковитого лайма або неонових відтінків.

Пастельний рожевий

Якщо хочеться чогось романтичнішого, зверніть увагу на цей тренд: манікюр у ніжних пастельних відтінках рожевого. Це може бути класичний ніжно-рожевий, прохолодніший світлий рожевий з фіолетовим підтоном, теплий ніжний коралово-рожевий – можливі варіанти!

Мерехтливі відтінки

Модний манікюр на короткі овальні нігті в 2023 часто виконується з використанням покриття з м’яким мерехтливим блиском. Це не великі блискітки, а сяйво, що більше нагадує перламутрове – досить делікатне і ніжне, від цього не менш привабливим!

Матове покриття

Нарівні з глянцевим і мерехтливим, як і раніше, в тренді і матові варіанти покриття. Це можуть бути ніжні пастельні кольори, глибокі та насичені або соковиті та яскраві. Матовий манікюр актуальний як в одному кольорі, так і з дизайном — наприклад, з тим самим «підведенням», про яке ми розповідали вище, або малюнком.

Манікюр дизайн на короткі нігті: квіти

До речі про дизайни та малюнки: один із головних трендів 2023, особливо – літнього сезону, це малюнки у вигляді квітів. Найпопулярніший варіант – нескладні квіточки а-ля ромашка: вони нескладні у виконанні і надають манікюру по-справжньому літній безтурботний настрій. Але й інші квіти та квіткові мотиви актуальні теж, щоправда, переважно це малюнки без великої кількості деталей.

Дизайн: серця

На другому місці за популярністю малюнки у вигляді сердець. Головний тренд – міні-серця, що прикрашають всю поверхню нігтя або намальовані на декількох нігтиках. Але можливі і вигадливіші дизайни на основі силуету у вигляді серця: тут можна дати волю фантазії!

Дизайн: геометрія та мінімалізм

Якщо вам до душі лаконічні дизайни та мінімалізм, у 2023 році варто звернути увагу на манікюр, прикрашений простими лініями чи контурами нескладних фігур. Тонкі смужки або точки, кола, трикутники – такий дизайн при всій своїй простоті здатний виглядати дуже ефектно і незвичайно, підкреслюючи красу покриття і форми нігтів.

«Хвилястий» дизайн

Ще один цікавий тренд у модному манікюрі 2023 – «хвилястий» дизайн. Більш тонкі смужки перемежуються в таких дизайнах з ширшими, дозволяючи спробувати різноманітні поєднання кольорів. Найчастіше це близькі за тоном відтінки, але можливі й більш контрастні варіанти. Однак загалом зазвичай такий модний «хвилястий» манікюр виглядає досить цільно за кольором.

Металевий декор та «пірсинг»

Цей тренд не назвеш практичним, проте такий декор та дизайн у моді – і в цьому огляді ми маємо вам про нього розповісти! Модний «пірсинг» для нігтів актуальний не перший сезон, і 2023 року залишати списки трендів не збирається. Можливо, це варіант не на кожен день, але якщо до якогось незвичайного вбрання вам хочеться чогось особливого — чому ні? До цієї ж тенденції можна віднести спокійнішу в плані практичності, але не менш ефектну версію «металевого декору» у вигляді об’ємних елементів, що помітно височіють над поверхнею нігтя.

«Рідкий метал»

І ще один досить екстравагантний «металевий» тренд: прикраси, начебто виконані з «рідкого металу». Це можуть бути як окремі елементи дизайну, як правило, об’ємні, правильних або довільних форм, так і повністю покриті таким фактурним і неоднорідним металом нігті. Виходить дуже незвично!

Нове

Популярне