Якщо Ви, як і я, любите сирну випічку, цей рецепт Вам точно сподобається! Фруктово-ягідний на смачному сирному тісті, з сирно-сметанною заливкою, загалом, словами не передати!
Інгредієнти:
сирне тісто
- Борошно – 250 г
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Сир 5-9% – 150 г
- Цукор – 75 г
- Ванільний цукор – 1 чайна ложка
- Сіль – щіпка
- Яйце – 1 штука
- Рослинна олія – 60 мілілітрів
начинка
- Сир – 250 г
- Сметани 15-20% – 100 г
- Яєць – 2 штуки великих
- Ванільного цукру – 1 чайну ложку
- Кукурудзяного крохмалю – 3 столові ложки
- Фруктів та ягід – 400-500 грам
Приготування:
У блюдо насипаємо борошна, розпушувача та змішуємо.
В іншу ємність викладаємо сир, висипаємо цукрового піску, ванільного цукру та сіль. Вбиваємо яйце, вливаємо олію і змішуємо блендером.
Висипаємо заготовлену борошняну суміш, змішуємо і загортаємо в пакет.
У чисту ємність кладемо сир, сметанку, висипаємо цукрового піску, ванільного цукру, вливаємо яйця і змішуємо блендером. Додаємо кукурудзяний крохмаль та змішуємо.
Тісто розгортаємо та викладаємо у форму 23-25 см, випрямляємо бортики і робимо проколи виделкою.
Фрукти та ягоди нарізаємо (у мене абрикоси та черешня). Кладемо на тісто і заливаємо начинкою. Випікаємо 45-50 хвилин при 180 градусах.
Спробуйте!