Нове

До сезону кабачків: оладки з кабачків із сиром – легкі, швидкі та смачні

Коли починається сезон свіжих овочів, то приємно щось із них готувати. Кабачки користуються популярністю і сьогодні хочу запропонувати вам простий і смачний рецепт оладок.

Оладки з кабачків готуються легко, ними можна добре перекусити, брати із собою на роботу чи на море. Смачні як теплі, і холодні.

Інгредієнти:

  • Кабачки – приблизно 550-600 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Борошно – 3 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Сир твердий – 50-60 г
  • Декілька гілочок свіжої зелені – якщо є, нарізайте і додавайте.

Приготування:

Готувати їх легко. Кабачки помити, почистити, натерти на середній тертці. Дати їм полежати 5 хвилин, вони ще дадуть сік. Віджати їх руками і перекласти в інший посуд.

Змішати кабачки з яйцем до однорідності. Потім додати борошно, посолити і ще раз перемішати.

Всипати тертий на дрібній або середній тертці сир та дрібнонарізану зелень. Змішати.

Смажити на розігрітій з олією сковороді.

Корисна порада! Смажте перший бік під кришкою, тоді оладки краще схоплюються, стають ніби щільнішими і перевертати їх легко.

Нове

Популярне