Нове

Олег Винник розкрив деталі своєї рідкісної хвороби

Співак Олег Винник поділився деякими деталями щодо своєї рідкісної хвороби, яку, за його словами, має лише 2% населення Німеччини.

Ходило чимало чуток щодо стану здоров’я артиста, зокрема, в Інтернеті активно обговорювалося можливе діагностування у нього онкології. Проте сам Винник спростував ці чутки під час свого першого повноцінного інтерв’ю.

“Це неправда. Коли я розповів своєму юристу тут у Німеччині, що пишуть, що в мене онкологія, він мені дав п’ять і сказав “Значить, будеш довго жити”, – відреагував Винник в інтерв’ю “КРП”.

Проте хвороба, з якою стикається артист, все ж таки є складною. Винник розповів, що він має велике щастя, оскільки зараз це захворювання можна лікувати, в той час як раніше воно призводило до інвалідності.

“Сьогодні вже трішечки гірше, аніж було тиждень тому. Слава богу, що мене підняли та поставили на ноги. І я скажу, що це не одна і не дві речі, які мене накрили. Десь я там в інтерв’ю казав, що не звертаю увагу на своє здоров’я, а тепер думаю, як довго можу це робити. А потім отак приходить один день і відключається усе. Цією хворобою хворіє у Німеччині 2% людей. Слава богу, що вона сьогодні не є така страшна і не така летальна. Раніше людина, якщо не зверталася до лікаря, при моєму випадку, буквально залишалася у візку. Але сьогодні є пігулки, медикаменти”, – сказав Винник.

Співак не планує називати свій діагноз, оскільки вважає, що ця інформація не повинна бути відома стороннім людям.

“Воно почалося у турі, я не знаю, що це таке. Я нікому не розповідав. Це були такі симптоми, що ти просто не можеш збагнути, тебе просто витягують з цього”, – сказав співак.

Нове

Популярне