Нове

Смакота із кабачка та сиру – готую майже кожен день, і ніяк не набридне

Найсмачніша закуска з молодого кабачка, яка швидко та елементарно готується. Рулетики виходять такими смачними, що їх можна готувати хоч щодня протягом кабачкового сезону. Тонкі обсмажені скибочки кабачка наповнюються сирною начинкою з ароматом часнику та згортаються рулетиками. До речі, замість плавленого сирку можна використовувати м’який сир або навіть просто сир, теж виходить дуже смачно і менш калорійно.

Інгредієнти:

  • кабачок молодий – 1 шт.
  • плавлений сир – 1 шт.
  • часник – 1-2 зубчики
  • майонез – 1 ст.л.
  • петрушка – невеликий пучок
  • сіль за смаком
  • олія – для смаження

Приготування:

Молодий кабачок, не очищаючи від шкірки, нарізаємо тонкими слайсами за допомогою овочечистки. Скибочки трохи підсолюємо.

Для начинки сирок тремо на тертці, додаємо майонез та подрібнений часник, перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії та викладаємо кабачки. Смажимо до появи золотистого кольору із двох сторін.

Після смаження перекладаємо кабачкові смужки на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Потім даємо охолонути. На край кожної скибочки викладаємо трохи сирної начинки.

І згортаємо рулетиками.

Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем. «Обмочуємо» сирні краї рулетиків у зелень. Викладаємо на блюдо та подаємо. Готово!

Смачного!

Нове

Популярне