Нове

Один із найсмачніших салатів з пекінською капустою, одночасно свіжий та поживний

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська 300 г
  • Огірок 1 великий
  • Квасоля варена або консервована 150 г
  • Яйця 2шт
  • Зелень будь-яка невеликий пучок
  • Майонез 1 ст.л
  • Сметана 1 ст.л

Приготування:

Пекінську капусту ріжу на частини та шаткую. Свіжий великий огірок ріжу соломкою.

Два варені яйця ріжу соломкою, як огірок.

Ще дуже смачно додати консервовану або варену квасолю, салат вийде ситніший, поживніший і корисніший.

У цей салат можна додати будь-яку зелень: кріп, петрушку, зелену цибулю за бажанням, якщо любите, я не додаю.

Солю, перчу, заправляю майонезом і сметаною, так само можна заправити просто олією з лимонним соком.

Нове

Популярне