Нове

Я навіть не думала, що баклажани можуть бути такими смачними: найсмачніша овочева закуска

Незвичайна, ароматна, красива і дуже смачна овочева закуска! Приготувала одного разу тепер це улюблений рецепт. Готую її з приводу та без. Швидко, просто та недорого. Дуже рекомендую всім спробувати. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 штука
  • Помідори – 2-3 штуки
  • Рослинна олія
  • Часник – 2-4 зубчики
  • Петрушка – пучок
  • Сіль та чорний мелений перець – на свій смак

Приготування:

Баклажани нарізаємо кружальцями (товщиною приблизно один сантиметр) і викладаємо на розігріту сковорідку з олією.

Обсмажуємо баклажани з кожного боку до золотистого кольору.

Помідори нарізаємо кружальцями. Часник дрібно нарізаємо.

Готові баклажани прибираємо зі сковороди та викладаємо половину на блюдо. Посипаємо сіллю та викладаємо половину часнику.

Петрушку дрібно нарізаємо та посипаємо баклажани. Викладаємо половину помідорів, солимо і перчимо.

Викладаємо другу половину баклажанів, посипаємо сіллю і викладаємо трохи часнику.

Посипаємо трохи петрушкою і викладаємо помідори, що залишилися.

Посипаємо сіллю та викладаємо часник. Посипаємо петрушкою, що залишилася, і подаємо на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне