Нове

Модні літні стрижки, які створять стильний образ у будь-якому віці

Каре з переходом

Одна з найпопулярніших жіночих стрижок, яка не перестає бути у тренді вже багато років. У 2023 році каре поєднуватиметься з градуйованими пасмами, які плавно переходять один в одного. Ця стрижка відмінно підходить як для прямого, так і для кучерявого волосся.

Літній градієнт

Легка та повітряна стрижка, яка стане популярною у 2023 році. Літній градієнт – це техніка фарбування волосся, яка дозволяє створити ілюзію градієнта на волоссі. Ця техніка у поєднанні з літньою стрижкою створює незрівнянний літній образ.

Боб з чубчиком

Боб стане ще популярнішою стрижкою в 2023 році, але цього разу він буде з чубчиком. Це хороший вибір для дам з прямим волоссям.

Коротко стрижене волосся

Ця стрижка підійде для тих, хто хоче випробувати себе на міцність та змінити свій образ. Коротко стрижене волосся стало досить популярним останнім часом, і в 2023 році ми очікуємо сміливих і несподіваних інтерпретацій цієї стрижки.

Гарячі кінці

Як і в 2022 році, гарячі кінці будуть популярні і в 2023 році. Ця стрижка є вільними пасмами, які закручені на кінцях. Вона відмінно підходить для тих, у кого волосся середньої чи довгої довжини.

Нове

Популярне