Нове

Градуйовані стрижки на коротке волосся: 15 стильних ідей, які освіжать образ

Градуйовані стрижки останнім часом стають дедалі популярнішими. Техніка стрижки така, що створює градацію довжин пасм для створення обсягів у заданих зонах голови. Цим можна підкреслити переваги обличчя та волосся, а крім того, чудово замаскувати дефекти шкіри.

Варіантів градуйованих стрижок на коротке волосся досить багато. Їх обирають жінки, яким хочеться омолодити, освіжити образ, виглядати стильними та привабливими.

Унікальний градуйований боб

Короткий боб – чудова ідея кардинально змінити імідж жінки. А щоб омолодити образ, слід віддати перевагу одній із варіацій боба – градуйованому. З такою стрижкою можна міняти образи, укладаючи волосся по-різному. Короткі шари боба роблять зачіску пишною та повітряною. Це особливо актуально для зрілих жінок, волосся яких з віком стало слабким і тонким. Градуйований боб дозволяє зробити гарну форму зачіски. Витрачаючи не так багато часу на укладання, ви можете в будь-якій ситуації виглядати бездоганно красиво.

Градуйоване каре

Стилісти запевняють, що вкорочене каре – це зачіска, яка завжди залишатиметься модною і затребуваною. Градація довжини пасм дає можливість посилити візуальний ефект пишності зачіски. Вона ідеально виглядає на прямому волоссі. Градуювання дозволяє короткому каре підкреслювати індивідуальність кожної жінки, підбираючи «свій» варіант з урахуванням типу обличчя. Зачіска відмінно вписується в діловий та офісний стиль.

Каскад із градуюванням

Розкішні багатошарові стрижки завжди привертають до себе увагу оточуючих. Серед коротких стрижок, що омолоджують, особливе місце займає стрижка каскад з градуюванням. Вона дає можливість вміло та гідно підкреслити красу обличчя, водночас маскуючи недосконалість шкіри. Як правило, градуйоване каре – це вибір ділових жінок, які звикли цінувати свій час. Прикрашаючи стрижку різними видами чубчиків, можна кардинально змінювати зовнішність. Особливо ефектно вона виглядає з рваним, асиметрични мта прямим чубчиком.

Зухвала градуйована піксі

Якщо ви зважилися на коротку стрижку з метою максимально заощадити час на укладання волосся вранці, то саме час звернути увагу на градуйовану піксі. Незважаючи на коротку потилицю та скроні, зачіска виглядає дуже жіночно та елегантно. Пасма різної довжини, розташовані на різних ділянках голови надають зачісці додатковий об’єм навіть на тонкому і рідкому волоссі.

Шеггі на коротке волосся

Нарочита недбалість цієї стрижки надає жіночому образу максимального омолодження. Градуйовані пасма розташовуються в хаотичному порядку, нашаровуючись один на одного, через що коротка шеггі виглядає пишно і динамічно. Завдяки багатошаровості і структурованості, шеггі чудово виглядає на тонкому і рідкому волоссі. Тому ця стрижка досить часто стає вибором не лише молодих дівчат, а й зрілих дам. Часте коригування довжини пасм у цій стрижці не потрібне, що робить привабливим для зайнятих жінок.

Коротка стрижка малет

Градуйована стрижка малет – це порятунок для дівчат і дам з тонким і рідким волоссям. Відмінною особливістю стрижки є короткі пасма маківкової зони голови. Решта маси волосся залишається довшою за верхівку. Як правило, її доповнюють короткі чубчики, даючи можливість демонструвати гарний вигин брів.

Градуйовані стрижки на коротке волосся – це чудова можливість для жінок створювати яскраві образи, що запам’ятовуються.

Нове

Популярне