Нове

Ось так правильно готувати сирну запіканку: ніжна, немов тане в роті

Для мене це найкращий рецепт сирної запіканки. Вона така ніжна, що наче тане в роті! Повітряна і дуже смачна. Результат завжди 100%, а готується просто та швидко. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Сир 9% (у мене крупинками) – 600 г
  • Цукровий пісок – 80 г (можна більше)
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сіль – щіпка
  • Яйця курячі – 3 штуки (великі)
  • Сметана 15% – 4 столові ложки
  • Борошно пшеничне – 3 столові ложки

Приготування:

У велику чашку викладаємо сир, висипаємо цукровий пісок, ванільний цукор та дрібку солі. Все добре розмішуємо.

Виливаємо яйця, додаємо сметану і добре розмішуємо занурювальним блендером до однорідного стану.

Висипаємо борошно і ретельно розмішуємо.

Форму для запікання змащуємо маслом і виливаємо підготовлену сирну масу. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку приблизно на сорок-сорок п’ять хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне