Нове

Модний та стильний манікюр літа 2023: незліченна кількість соковитих та цікавих ідей

Новий сезон – новий манікюр! Літо – це чудовий час для сміливих і яскравих дизайнів, які будуть відмінно підходити до легких образів. Цього сезону модницям пропонують незліченну кількість соковитих та цікавих варіантів манікюру, як кажуть, є з чого вибрати. Отже, давайте разом дізнаємося, який манікюр на літо 2023 року буде наймоднішим і стильним.

Манікюр з квітами на літо 2023 року

Тенденції літнього манікюру майже незмінні. Квітковий принт на нігтях завжди модний. У новому сезоні 2023 року модницям пропонують вибирати сухоцвіти, особливо виділяються ромашки, бузок, фіалки та різні гілочки. Вони дуже ніжно виглядають на нігтях, гарантуючи стильний образ.

Літній манікюр з ягодами та фруктами на 2023 рік

Яскраві нігті із соковитими фруктами та ягодами – це найстильніший дизайн на літо 2023 року.

Вибирайте найнесподіваніші поєднання фруктів та кольорів лаку, робіть дизайн, який виділятиметься у вашому образі.

Трендовий хромований манікюр на літо 2023

Хромований дизайн із втиранням не можна віднести до яскравих дизайнів, але блиск манікюру настільки помітний, що лише влітку можна дозволити собі таке сяйво. Покривають втиранням зазвичай нюдові відтінки лаку, які дуже добре підкреслюють ніжний стиль і смак модниці.

Манікюр «бризки» на літо 2023

Минулого року був дуже популярний манікюр «перепелине яйце», цього року його трохи видозмінили і тепер у тренді бризки на нігтях. Вони можуть йти поруч із яскравим загальним тлом, так і доповнювати привабливий нюдовий відтінок.

Анімалістичний принт в манікюрі на літо 2023 року

Літо – це ідеальна пора року для зухвалого і соковитого манікюру. Модницям пропонують трендовий леопардовий, тигровий, зміїний принт або можна підібрати шкіру зебри та корови. Ці малюнки виконують дуже реалістичному вигляді, що вносить у образ особливу нотку шику.

Геометрія – стильний манікюр на літо 2023

Принт геометрія навряд чи вже колись вийде з моди, тому влітку можна сміливо малювати на нігтях фігури, лінії та крапки. Але якщо йдеться про літній дизайн, то виконуйте цей принт у мальовничому оформленні.

Анотація та текстури – трендовий манікюр на літо 2023 року

Створюючи манікюр у стилі абстракції чи текстур, модниці завжди мають унікальний дизайн, який майже неможливо повторити. Вибирайте для такого манікюру не тільки пастельні, а й райдужні відтінки, а також доповнюйте дизайн блискітками та фольгою.

Літній манікюр 2023 включає найсоковитіші і яскраві відтінки лаку, також у тренді бездоганний нюд і класичні принти. Вибирайте собі дизайн, який точно підійде до літнього образу.

Нове

Популярне