Нове

Ягідний пиріг “Як Пух”: м’який, ніжний та дуже смачний пиріг

Сьогодні я хочу запропонувати дуже смачний полуничний пиріг.

Інгредієнти:

  • яйця 4 шт.
  • масло вершкове 200 г
  • цукор 150 г
  • борошно 200 г
  • розпушувач 1,5 ч.л.
  • дрібка солі
  • полуниця або інша ягода 300-400 г
  • цукрова пудра для посипання

Приготування:

Беремо яйця 4 шт. Відокремлюємо білки від жовтків.

У миску кладемо м’яке вершкове масло 200 г додаємо цукор 150 г і збиваємо міксером 3 хвилини.

Збиваючи поступово додаємо по 1 жовтку.

Просіюємо борошно 200 г та 1.5 ч.л. розпушувач перемішуючи міксером.

Тепер збиваємо наші білки зі щіпкою солі до загусання.

Додаємо білки в тісто та перемішуємо.

Викладаємо тісто у форму з пергаментом (24см)

Полуницю 300-400 г розрізаємо навпіл і викладаємо зверху на тісто.

Випікаємо пиріг 40 хвилин при 180 °C. Даємо охолонути і посипаємо цукровою пудрою.

Наш полуничний пиріг готовий. Смачного!

Нове

Популярне