У сезон ягід печу такий пиріг 3 рази на тиждень! Найсмачніша, незвичайна випічка з соковитою ягідною начинкою. Готується із найпростіших продуктів, швидко та легко. І жодного торта не треба! Показую рецепт.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 120 г
- Яйце – 1 штука
- Соняшникова олія – 50 мілілітрів
- Цукровий пісок – 120 г
- Ванільний цукор – 8 г
- Борошно – 300 г + 50 г
- Розпушувач – 10 г
- Вишня – 500 г
- Кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка
Приготування:
У блюдо викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо яйце, цукор, соняшникову олію, ванільний цукор і ретельно розмішуємо ложкою до однорідності.
Висипаємо борошно, розпушувач і змішуємо, зібравши в ком.
Залишаємо невеликий шматочок і основну частину викладаємо у форму 20х20 сантиметрів, розрівнюємо по дну.
У маленький шматочок додаємо борошна та розмішуємо руками.
Вишню ріжемо навпіл і дістаємо кісточки. Насипаємо кукурудзяного крохмалю і розмішуємо.
Кладемо вишню поверх тіста і розрівнюємо.
Посипаємо підготовленою крихтою та випікаємо тридцять хвилин при 180 градусах.
Смачного!