Нове

Берете найдешевшу яловичину і готуєте шедевр. Корейський гуляш

Найсмачніший корейський гуляш – ідеально підійде до будь-якого гарніру.

Готується страва досить просто, так що ви легко зможете приготувати і насолодитися цим делікатесом, порадувавши своїх рідних та близьких.

Інгредієнти:

  • Рис
  • М’ясо яловичини – 800 г
  • Соєва паста – 4 ст. ложки
  • Цибуля – 2 шт
  • Часник – 4 зубчики
  • Рослинна олія
  • Чилі перець – за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Кунжутна олія – 1 ст. ложка
  • Соус теріякі – 2 ст. ложки
  • Соєвий соус – 4 ст. ложки
  • Яблучний оцет – 2 ст. ложки
  • Крохмаль – 2 ч. ложки

Приготування:

Для початку відваріть до готовності рис. М’ясо відокремлюємо від реберних кісток, нарізаємо на шматочки і до смаку перчимо. Півкільцями нарізаємо цибулю і обсмажуємо до рум’яності на олії. М’ясо відправляємо на розігріту сковороду і додаємо зубчики часнику і за смаком чилі перчик. М’ясо зверху обпалюємо газовим пальником і додаємо чотири столові ложки соєвої пасти. Також до сковороди відправляємо дві столові ложки цукру, кунжутну олію, соус теріяки та соєвий соус. Наливаємо дві столові ложки яблучного оцту, додаємо обсмажену цибулю та наливаємо воду (практично повністю заливши м’ясо).

М’ясо тушкуємо до готовності на середньому вогні, накривши кришкою. Як тільки м’ясо приготується – наливаємо в сковороду розведений у воді крохмаль і перемішуємо. Тушкуємо ще буквально 1-2 хвилини і знімаємо сковороду з вогню. У глибоку тарілку викладаємо рис, щедро додаємо яловичий гуляш, прикрашаємо страву улюбленою зеленухою або зеленою цибулею.

Нове

Популярне